NOSTE KUŠI NA ZÁDECH XD
napadlo mě že by lukove nosily kuše-luky na zádech páč když ji normálně vytáhnou odnikud vypádá to jako by si ji vytáhly vy víte odkud ;)
No určitě velice zajímavé ,ale už vidím Game Forge jak bude makat . Jak říkám pokud GF vidí ,že žijeme i bez toho tak nepohnou (_._) . Hele dobrý nápad ,spíše spestření hry ,ale myslím si že to daleko nepůjde :D
Já bych byl Pro,protože když ji vytáhne odněkud tak to vypadá celkem blbě...a taky bych navrhl ať jde obranným knězům vidět štít i hůlka bylo by to hezčí ;)
no,já to vidím úplně i jednoduše,to že je meč dvouruční neznamená že se musí za každou cenu nosit na zádech,ale úplně klidně za pasem jako jednoručku ;) neříkejte že jste to někdy někde neviděli (filmy,hry atd.) :)
To je třeba to samý dýky,taky není pravidlem že musí být u pasu,ale mohou být nošeny i na zádech.
Jinak ačkoliv špatný nápad to není,souhlasil bych i s tím aby byl vidět knězům štít,bylo by to zajímavý,opravdu s tím nepočítejte,už jen proto že od hráčů se k GF dostane opravdu málo návrhů. :)